PAKET ULTIMATIVNA PREOBRAZBA

Paket ULTIMATIVNA PREOBRAZBA

Vsebuje naše najbolj prodajane izdelke za hujšanje!

V paketu dobite:

  • ActiveBURN+ 
  • Water out
  • Anti cellulite FORTE

41,22 

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Prehransko dopolnilo Active BURN+ je sestava sinergijskih rastlinskih izvlečkov, ki pomagajo v boju za popolno postavo. Izdelan iz popolnoma naravnih sestavin je odličen pripomoček pri ohranjanju zdrave telesne teže.

Poskus hujšanja je lahko zelo zahtevna naloga, saj se lahko srečamo z različnimi izzivi, ki jih je težko premagati in lahko negativno vplivajo na našo motivacijo.

Nekatere od najpogostejših težav, s katerimi se lahko srečujemo, so občutek nenehne lakote, želja po nezdravi hrani, težave pri nadzorovanju velikosti porcij, pomanjkanje motivacije in podpore ter zadrževanje vode in napihnjenost.

Celulit, splošno znan kot pomarančna koža, je nenormalna porazdelitev maščobnega tkiva in spremembe v podkožju. Najpogosteje se pojavi na stegnih, trebuhu in zadnjici.

Mnoge sodobne ženske se soočajo s to težavo, ne glede na težo in starost.

Eden najpomembnejših elementov v boju proti pomarančni koži je pravilna prehrana, ki vam omogoča, da se znebite toksinov iz telesa, poleg tega pa izboljša limfni sistem in izboljša elastičnost vezivnega tkiva in kože.

Zato smo razvili pripravek Anti Cellulite , v katerem smo združili več sinergijsko delujočih sestavin.

Prehransko dopolnilo Water out

Komplet 6 naravnih sestavin, ki podpirajo odstranjevanje odvečne vode v telesu

Človeško telo je približno 60% vode. Voda je bistvenega pomena za pravilno delovanje telesa in je v veliki meri odgovorna za raztapljanje hranil in odstranjevanje odpadkov. Kadar telo ne odstrani odvečne vode, se temu reče zadrževanje ali zadrževanje vode.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0