Vračila in reklamacije

Za uveljavitev reklamacije oziroma vračila izdelka nas kontaktirajte na email: info@zalc.si

Pogoji za 30-dnevno garancijo za vračilo denarja za uporabljene izdelke in 14-dnevno garancijo za vračilo denarja za neuporabljene izdelke:

 

  1. Garancijsko obdobje se začne na dan dostave izdelka na vaš naslov za dostavo.
  2. Garancija velja za vse izdelke, kupljene neposredno pri ZALC (madax d.o.o.) prek naše uradne spletne strani.
  3. Za začetek vračila se morate obrniti na našo ekipo za podporo strankam v 14 dneh (za neuporabljene izdelke) ali v 30 do 45 dneh (za uporabljene izdelke) po prejemu izdelka. Zahteve, podane zunaj tega časovnega okvira, ne bodo upravičene do vračila denarja.
  4. Da bi bili upravičeni do povračila, morate vrniti prazno škatlo izdelka z vso originalno embalažo in materiali. To nam pomaga preveriti, ali ste izdelek uporabljali v skladu z navodili v priročniku. V primeru neuporabljenih izdelkov morate vrniti izdelek v nespremenjenem stanju in originalni embalaži.
  5. Stroške vračilne pošiljke krije kupec. Priporočamo uporabo sledljive poštne storitve, da zagotovite, da paket varno prispe do nas.

Pri vračilu dodate zraven izpolnjen obrazec za vračilo! Najtede ga na povezavi TUKAJ: Obrazec za vračilo

  1. Ko prejmemo vrnjen paket in preverimo njegovo vsebino, bomo obdelali vaše vračilo. V kolikor bomo potrebovali še kakšne informacije vas bomo kontaktirali. V kolikor je vse vredu bo nakazilo sprovedeno v 10 delovnih dni na TRR račun napisan v zahtevku.
  2. Če ste naročili 2 ali več kosov istega izdelka, vam bomo povrnili denar za vse kose, vendar morate poslati prazno škatlo ali steklenico le enega izdelka, ki ste ga uporabljali v prvih 30 dneh, ostali kosi istega izdelka pa morajo biti zaprti in neuporabljeni v originalni embalaži.
  3. Ta garancija ne krije izdelkov, ki so bili poškodovani, spremenjeni ali zlorabljeni.
  4. Pridržujemo si pravico, da zavrnemo vračilo, če zgoraj navedeni pogoji niso izpolnjeni.

Za vse informacije glede vračil se obrnite na nas preko email naslova: info@zalc.si

Obrazec za vračila: KLIKNI TUKAJ